Adelina Tahiri dëshiron të ketë një familje të madhe

By

Këngëtarja shumë e dashur Adelina Tahiri bashkëbisedoi me ndjekësit e saj në Istagram përmes opsionin pyetje/përgjigje.

Sigurisht në mesin e mijërave pyetjeve shumë prej tyre ishin për planet e saj për zgjerimin e familjes – dhe këngëtarja u përgjigj shumë hapur.

Nga ato që pamë, Adelina dëshiron të ketë një familje të madhe, të paktën 3 ose 4 fëmijë.

Mëmësia ndaj Jonit i ka shtuar asaj dëshirën të ketë edhe një fëmijë së shpejti, dhe do të dëshirontë një vajzë kësaj here. /Prive.al

 

 

 

Artikuj të ngjashëm