A e kishte menduar jetën pa Bardhylin, Adelina Thaçi?!

By

Këngëtarja Adelina Thaçi Metaj dhe politikani Bardhyl Meta ishin protagonistë në emisonin Prive në një intervistë me Maki Bajramin për të shpalosur më shumë mbi kapitullin e vështirë jetësor.

Çifti rrëfyen gjithë betejën e tyre me kancerin, nga momenti i kuptimit të lajmit e deri tek operacionet e panumërta.

Por si e kishte përjetuar Adelina këtë periudhë në rolin e saj të dyfishtë, të gruas dhe nënës.

A e kishte menduar ajo jetën pa Bardhylin, nëse në një rast një gjë e tillë do të ndodhte?!

Detajet ua sjell materiali i mëposhtëm. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm