A e dinë familjarët e Liberta Spahiut kush do të hyjë në BB VIP Kosova?

By

Prezantuesja e famshme shqiptare, Liberta Spahiu, tash është pjesë edhe e ekipit të madh të Big Brother VIP Kosova.

Në një intervistë për Prive, ajo ka treguar për punën dhe foli pak për banorët, duke treguar edhe numrin e personave që do të hyjnë në fillim.

Moderatorja tha se nuk e ka të lejuar të zbulojë asnjë emër, por a e dinë familjarët e saj ndonjë?

Në intervistën më poshtë mund ta kuptoni përgjigjen e kësaj dhe shumë më tepër rreth edicionit të parë të BB VIP Kosova që nis për herë të parë në vendin tonë, gjatë muajit tetor.

Artikuj të ngjashëm