A do të kandidojë për president të ShBA-së Dwayne Johnson?

By

Dwayne Johnson po i adreson aspiratat e tij politike.

Ish-mundësi dhe aktori 50-vjeçar foli nëse do të kandidonte për postin e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, një ditë gjatë një interviste për CBS Sunday Morning, të transmetuar këtë fundjavë.

Ai shprehu interes për të kandiduar për president qysh në vitin 2017, dhe vitin e kaluar u takua me njerëz në politikë për të kryer “një sasi të vogël kërkimesh dhe analizash për të parë” se si mund të duket një garë presidenciale në të ardhmen.

Por, Johnson nuk po mendon më të kandidojë për president dhe arsyeja është familja e tij.

“Është jashtë tavolinës. Po. Është jashtë tryezës,” konfirmoi ai gjatë intervistës së CBS Sunday Morning.

“Do ta them këtë sepse kërkon një anë B për këtë. Unë e dua vendin tonë dhe të gjithë në të. Më pëlqen gjithashtu të jem baba. Dhe gjëja më e rëndësishme për mua është të jem baba, numër një, veçanërisht gjatë kësaj kohe, në këtë periudhë kritike në jetën e vajzave të mia”.

“Unë e di se si ishte të ishe në rrugë dhe të ishe aq i zënë sa që kam munguar për shumë vite për vajzën time të parë…Duke u rritur në këtë moshë kritike e në këtë moment kritik të jetës së tyre, dhe këtë do ta bëjë presidenca. Pra, prioriteti im numër një janë vajzat e mia”, tha ai.

“Sigurisht, CEO tingëllon mirë. Por gjëja numër një që dua është të jem baba. Kaq!”, sqaroi aktori.

Artikuj të ngjashëm