Xhensila dhe Besi i menduan të gjitha por tek muaji i mjaltit ‘ngelën’ (VIDEO)

By

U përgatitën deri në detajet më të fundit për dasmat e tyre përrallore të cilat si evente ishin tre gjithsejt.

Nga organizimi, veshja, dekori, ushqimi, muzika e deri në imtësirat periferike, çdo gjë ishte menduar në detaje tek kurorëzimi i dashurisë së Xhensilës dhe Besit.

Por normalisht se pas gjithë këtij procesi i cili është në një formë edhe lodhje në vete, meritohet pushimi i mjalit.

E duket se për organizimin e kësaj pjese, Xhensila dhe Besi kanë çaluar pak.

Këtë e bëri të ditur këngëtarja për mikrofonin e Prive kur tha se megjithatë kjo do zbulohet nga fotot.

Ndiqni deklaratën e plotë në videon e mëposhtme nga minuti 10:10

Artikuj të ngjashëm