Butrint Imeri uron pavarësinë ‘i zhveshur’

By

Derisa festa ka kapluar vendin ane e mbanë, shumë mezazhe e urime erdhen nga personalitet të ndryshme për këtë ditë.

Një urim paska më ndryshe e ka bërë dhe këngëtari Butrint Imeri I cili na uron festën e 28 Nëntorit nga fitnesi ku edhe ushtron.

Ajo çka bie në sy menjëherë është trupi i këngëtarit i cili duket se përgatitjen trupore e ka marrë seriozisht dhe rezultatet po shihen mjaft mirë.

Imeri i cili me këtë fotografi na uron festën dhe tregon një mënyrë paska më interesante të festuarit na ka vulosur faktin se në ditë feste nuk i harron ushtrimet të cilat e bëjnë të ndihen mirë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm