KUJT IA KA MARRË LUANA SUTJENAT?!

By

Humorit iu përgjigj me humor. Luana e pranoi shakanë e kolegut të saj dhe shpërndau fotomontazhin e Olti Currit, duke i shtuar një dozë autoironie. “Janë të Marinës, po pusho”, komentoi pamjen e saj me sutjenat e mëdha që mban në foton e kopertinës së Anabel, bjondja e Top Channel.

Për këtë pamje, Luana Vjollca u vu në lojë nga gazetari, i cili montoi në foto, dixhiturën sikur ajo kishte ngatërruar sutjenat me të Ciljetës. Në fakt, motra e saj Marina, dukshëm e ka gjoksin më të madh se Luana por në fakt këto sutjena janë marrë nga një dyqan në Tiranë sa për setin fotografik.

11079720_439782202847372_2079980830_n

Artikuj të ngjashëm