Zbulohet lista e muzikantëve më të paguar të 2018-ës dhe s’janë aspak ata që prisnim

By

Lista e muzikantëve më të paguar të vitit në mbarë botën për 2018-tën është zbuluar dhe numri një i listës, është goxha njëfarë surprize.

Forbes e ka lansuar listën e 30-të muzikantëve dhe bendeve më të paguara të vitit, e përllogaritja është bërë nga 1 qershori i vitit 2017-të deri me 1 qershor të vitit 2018-të.

Në vijim Prive sjellë listën:

30. Rolling Stones ($39 million)
29. Billy Joel ($43.5 million)
27. The Chainsmokers ($45.5 million, tie)
27. Garth Brooks ($45.5 million, tie)
25. Metallica ($46 million, tie)
25. Elton John ($46 million, tie)
22. Foo Fighters ($47 million, tie)
22. Jennifer Lopez ($47 million, tie)
22. Drake ($47 million, tie)
21. Paul McCartney ($47.5 million)20. Calvin Harris ($48 million)
19. Lady Gaga ($50 million)
18. Jimmy Buffett ($51 million)
16. Luke Bryan ($52 million, tie)
16. Pink ($52 million, tie)
15. Depeche Mode ($53 million)
14. The Eagles ($56 million)
13. The Weeknd ($57 million)
12. Kendrick Lamar ($58 million)
11. Beyoncé ($60 million)

DHE JA TOP 10-shja

10. Diddy ($64 million)

9. Roger Waters ($68 million)

8. Guns N’ Roses ($71 million)

7. Jay-Z ($76.5 million)

6. Taylor Swift ($80 million)

5. Katy Perry ($83 million)

4. Bruno Mars ($100 million)

3. Ed Sheeran ($110 million)

2. Coldplay ($115.5 million)

1. U2 ($118 million)

Artikuj të ngjashëm