Zbulohet: Ajo që bashkon Norën dhe Leonorën është e fundit që do iu kujtohej

By

Emrat e tyre bashkë kanë zënë shpesh vend në mediat rozë në kuadrin e thashethemeve por bashkë nuk është që i kemi parë shpesh.

Përjashto ndonjë eveniment si të ftuara ndaras në të njejtin vend, Leonora Jakupi dhe Nora Istrefi nuk janë shquar për ndonjë gjë të përbashkët.

Por duket se një postim i rëndomtë në të një të dielë me mot të zymtë ka zbuluar më shumë mbi dy vajzat!

Nësë jo ndonjë gjë tjetër, ato kanë të përbashkët psikologen!

Kjo është vënë në pah përmes postimeve në rrjete sociale ku edhe Nora edhe Leonora në pak minuta diferencëkanë postuar artikullin e njejtë, të shkruar nga një psikologe të cilës me synimin e njejtë, kanë dashur t’i japin përkrahje dhe promovim për punën e bërë.

Kush do thoshte që dy prej këngëtareve më të suksesshme ndajnë të njejtën mikeshë psikologe, ndonëse në një raport profesional që nuk mund të thuhet me saktësi. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm