Zbulohen pagat më të mëdha të yjeve të Hollywood-it për vitin 2019

By

 

Forbes kohët e fundit zbuloi aktorët dhe aktoret me pagë më të lartë të 365 ditëve të kaluara, dhe Justjared përpiloi të dhënat në një listë, në mënyrë që të shihni se çfarë rroga fituan yjet më të mirë!

Charlize Theron (22 milionë dollarë)

Image result for charlize theron

Margot Robbie (23.5 milionë dollarë)

Image result for margot robbie

Kaley Cuoco (25 milionë dollarë)

Image result for kaley cuoco

Jennifer Aniston (28 milionë dollarë)

Image result for jennifer aniston

Nicole Kidman (34 milionë dollarë)

Image result for nicole kidman

Reese Witherspoon (35 milionë dollarë)

Image result for reese witherspoon

 

 

 

Artikuj të ngjashëm