Ylli i “Prison Break” zbulon diagnozën e tij: “Ishte tronditëse, por jo surprizë”

By

Wentworth Miller ka zbuluar se ai është diagnostikuar me autizëm një vit më parë, dhe sapo e ndau me të gjithë botën.

Ylli i “Prison Break” tha në Instagram, “Kjo nuk është diçka që unë do të ndryshoja … menjëherë të qenit autik është thelbësore për atë që jam. Për gjithçka që kam arritur / artikuluar”.

“Kjo vjeshtë shënon një vit që kur kam marrë diagnozën time joformale të autizmit. Paraprihet nga një vetë-diagnostikim. Pasuar nga një diagnozë zyrtare. Ishte një proces i gjatë, me të meta, në nevojë për azhurnim. Unë jam një burrë i moshës mesatare. Jo një 5-vjeçar ”.

Wentworth është 49 vjeçar.

Miller shkroi se ai e di “qasja në një diagnozë është një privilegj që shumë nuk e gëzojnë” dhe se diagnoza ishte “një tronditje”, por “jo një surprizë”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm