Yjet shqiptarë me dosje në polici (VIDEO)

By

Jo gjithmonë artistët kanë pasur periudha të mira gjatë jetës.

Disa prej tyre, kanë kaluar probleme me policinë pasi kanë pasur dosje aty.

Edhe pse jo për krime të mëdha, emra të mëdhenj të muzikës shqiptare, janë përballur me akuza dhe probleme të tjera që kanë çuar deri tek paraburgimit madje edhe burgimi.

Videoja e mëposhtme e përgatitur nga PRIVE, ju tregon në detaje disa nga dosjet e artistëve shqiptarë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm