Yjet shkëlqyen në tapetin e kuq të “People’s Choice Awards 2020”

By

Ceremonia e People Choice Awards u duk ndryshe nga vitet e kaluara, për shkak të pandemisë Covid-19.

Mirëpo, të nominuarit dhe të pranishmit qartazi ishin të vendosur që t’i jepnin mbrëmjes nota normaliteti, të paktën përmes veshjes së tyre.

Më poshtë mund të shihni disa nga veshjet më të bukura të mbrëmjes.

Jennifer Lopez

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

2. Sofia Vergara

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

3. Mandy Moore

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

4. Bebe Rexha

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

5. Jameela Jamil

6. Addison Rae

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

7. Machine Gun Kelly

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

8. Demi Lovato

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

9. Tracee ellis ross

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

10. Armie Hammer

Çfarë veshën yjet në tapetin e kuq të People’s

 

 

Artikuj të ngjashëm