Yjet DIKUR dhe SOT

By

Ndryshimet janë shumë normale për secilin njeri, por kur vjen puna te aktorët dhe këngëtarët – të cilët janë vazhdimisht në kërkim të diçkaje të re – ato shpesh janë edhe të nevojshme.

Ndonjëherë, transformimet që yjet i bëjnë janë aq radikale sa është e vështirë t’i njohësh ata në fotografitë e dikurshme.

Sara Rue, Kelly Osbourne, Rose McGowan dhe Ben Affleck – janë vetëm disa nga yjet që do t’ju lënë me gojë të hapur kur t’i krahasoni fotografitë “DIKUR” dhe “SOT” .

Jemi të sigurt se edhe ju do të habiteni po aq sa ne 🙂

Robert Downey Jr.: 1985 vs 2017

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Jennifer Lopez: 1997 vs 2017

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Sarah Jessica Parker: 1980 vs 2019

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Britney Spears: 1998 vs 2019

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Scarlett Johansson: 2000’s vs 2019

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Mariah Carey: 1997 vs 2018

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Kelly Osbourne: 2002 vs 2019

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

17 Then and Now Celebrity Pictures That Seem to Show Completely Different People

Artikuj të ngjashëm