Xhinset që duhet të keni në garderobën tuaj

By

Pavarësisht se ju personalisht pëlqeni apo urreni xhinset e ngushta, të gjithë mund të pajtohemi që stili mund të konsiderohej lehtësisht klasik në këtë pikë.

Në fund të fundit, xhinset e ngushta në thelb kanë mbetur një konstante në veshjet e një personi të modës për vite dhe vite tani. Por ndërsa silueta e përgjithshme është pak a shumë klasike, ka tendenca specifike të xhinseveqë lundrojnë brenda dhe jashtë ciklit të trendit aktual.

Një vit i ri po nis e tani është koha që t’i bëni një rifreskim dollapit dhe stilit tuaj.

Këto janë xhinset që do t’i shihni kudo në vitin e ardhshëm, të thjeshta, njëngjyrëshe dhe të ngushta:

 

Artikuj të ngjashëm