Xhaketat dhe palltot që duhet t’i keni këtë vjeshtë

By

Nëse nuk e doni stinën e vjeshtës, atëherë lejoni që këto xhaketa dhe pallto me stil të ju lumturojnë që ditët me mot të ftohtë po vijnë.

Edhe nëse po kërkoni xhaketa klasike apo pallto elegante që kombinohen pothuajse me çdo veshje në dollapin tuaj apo doni që t’i përcillni trendet e xhaketave dhe palltove për këtë vjeshtë, në koleksionin që e gjeni më poshtë pa dyshim se do të gjeni xhaketën apo pallton tuaj ideale.

Mos harroni që shumica e zgjedhjeve që i bërë, përpos që janë shumë të bukura, janë edhe shumë të përshtatshme që t’i vishni edhe në muajt më të ftohtë – dhjetor, janar dhe shkurt – prandaj, nëse blini një nga këto lloje do të bëni investimin e duhur.

Vjeshta juaj kurrë nuk ka qenë më e këndshme se me këto xhaketa dhe pallto.

Xhaketë rezistente ndaj ujit [shiut]

Xhaketë e gjatë dhe me lesh brenda

Xhaketë e shkurtër dhe jo shumë e trashë

Pallto shumë e gjerë

Xhaketë me material xhinsi, por brenda me lesh

Pallto me lesh dhe dizajn të lëkurës së kafshëve

Pallto me lesh

Xhaketë shumë e gjerë nga materiali i xhinseve

Mushama e gjatë kundër shiut me ngjyra të ndezura

Pallto ‘si arush’

Pallto me material që është imitim i lëkurës

Xhaketë klasike

Pallto e gjatë me shkëlqim

Xhup me kapele

Xhaketë nga lëkura

Artikuj të ngjashëm