Will Smith dhe Jada Pinkett Smith të martuar që 21 vite, flasin hapur për problemet e tyre

By

Martesa e Jada Pinkett dhe Will Smith mbetet një nga pak martesat e Hollivudit që të admirojnë. Të dy kanë qenë të martuar për rreth 21 vjet dhe janë ende të fortë. Dhe duke marrë parasysh stilin e tyre, nuk është çudi që njerëzit vazhdojnë tu bëjnë në pyetje mbi çelësin e një martese të suksesshme.

Edhe pse të dy Will dhe Jada gjithmonë kanë qenë shumë të zëshëm në lidhje me martesën e tyre duke qenë se ajo ishte larg nga e përsosura. Në shfaqjen e Jada Pinkett Red Table Talk, deri më tani, seritë kanë çuar në shumë të vërteta tronditëse për atë që po ndodhte vërtet prapa skenave me këtë çift “të përsosur”.

Kohët e fundit, Pinkett ndau me People që ajo gati u largua nga martesa e saj. Pavarësisht nga marrëdhëniet e tyre që përfshijnë shumë ulje dhe ngritje, në një moment, ajo ishte më e ulët se çdo gjë tjetër.

“Ka pasur shumë përqendrim në atë që po ndodhte jashtë, dhe vetë familja nuk po merrte vëmendjen dhe kujdesin që ndjeva që na duhej”, zbuloi Jada.

Momenti i brishtë ndodhi pas 10 vjetorit të çiftit, ku Jada pranoi se kishte vënë re një ndryshim. “Në kohën kur erdhi jeta ime e 40-të, unë isha si,” unë nuk mund ta bëj më. “Unë isha aq e zbrazët, më duhej të merrja kohë për mua dhe të gjeja se çfarë doja për veten time. për të vënë të gjithë mënjanë dhe për të pyetur, ‘Çfarë do të bëja çdo ditë nëse do të ishte vetëm Jada?’ Unë fjalë për fjalë nuk e kisha idenë. ” Përfundimisht, çifti e përpunoi atë dhe e ndezën shkëndijën në bashkimin e tyre.

Image result for will smith jada pinkett smith family

Artikuj të ngjashëm