Vlora Çitaku krahason “Game of Thrones” me Kosovën dhe Serbinë

By

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku, e ka krahasuar serialin më të ndjekur në botë “Game of Thrones” me Kosovën dhe Serbinë.

“Game of Thrones! Pra, fitohet lufta e madhe…dhe ajo është fituar nga shtëpia Stark. Tani, për ta vënë atë në termin e Kosovës, Serbia është jashtë. Kush ulet në fron…me të vërtetë nuk ka rëndësi. Lufta e madhe është fituar. Sa për pjesën tjetër, mirë nëse nuk na pëlqen, ne do t’i mundim ata”, ka shkruar ajo në Facebook.

“Game of Thrones” është aktualisht seriali më i ndjekur dhe episodet e sezonit të fundit veç kanë nisur të dalin.

Image result for vlora citaku

Artikuj të ngjashëm