Vitet 2000: E mbani në mend Adrian Gaxhën me këtë stil?

By

Ishin vitet 2000 dhe skena muzikore shqiptare kishte nisur të ndryshonte. Emra të rinj dhe artistë modernë iu shtuan industrisë.

Aso kohe në skenë kishte debutuar edhe Adrian Gaxha, i cili kishte një stil tejet unik edhe në paraqitje e edhe në muzikë.

Ai në repertor kishte këngë ritmike të cilat gjithmonë i shoqëronte me performanca interesante skenike.

Një nga to është edhe një këngë e vjetër e tija me titullin “Luj Luj”.

Artikuj të ngjashëm