Vigani me projekt solo?!

By

Ka kaluar 1 vit nga lansimi i këngës “Sheqer” e që njëherit ishte projekti I fundit nga Kaos.  Por Lumi dhe Vigani nuk pushuan, ata sollën edhe projekte të tjera por jo si grup.

Përkushtimi i tyre në muzikë për një kohë u përcaktua më shumë tek projektet e ndara, e kjo normalisht se shkaktoi ngecje dhe pauzë sa i përket Kaos.

Gjithsesi ata po vazhdojnë përsëri me formulën e njëjtë. Prive mëson se sikurse Lumi edhe Vigani po punon për një projekt vetanak. Ai është në proces të punës për një këngë solo, për të cilin ende nuk janë zbuluar detaje, vetëm dihet se do të publikohet brenda dy jave.

Artikuj të ngjashëm