Veshja e fundit e Shkëndije Mujaj shkaktoi polemika në rrjet

By

Ka kohë që Shkëndije Mujaj i është përkushtuar totalisht fesë myslimane, duke bërë që ta lë edhe muzikën.

Së fundmi, ajo udhëtoi drejt bregdetit për t’iu ikur temperaturave të larta.

Por, veshja e saj për plazh shkaktoi polemika në rrjet.

Komentuesit e kryqëzuan duke i thënë se nuk shkon zhveshja me mbulesë, por mesa duket nuk e kanë vërejtur një gjë.

Shkëndija nuk është zhveshur, pasi përfundi këmishës ka një bluzë nude e cila po ta analizosh mirë vërehet qartë.

Shihni foton dhe komentojeni!/Prive.al

Artikuj të ngjashëm