Vesa Luma e sinqertë si asnjëherë : “Nuk kam frymëzim, këngët që bëjmë barazohen me 0”

By

Këngëtarja e famshme shqiptare Vesa Luma, e njohur për hitet e saja që nga fillimi i viteve 2000, kohëve të fundit ka qenë shumë më pak aktive në muzikë se sa dikur.

Ajo edhe është martuar me reperin Big Basta, ndërsa çifti për një kohë jetuan në Zelandën e Re e tani sërish janë zhvendosur atje.

Dhe e tërë kjo dinamikë në jetën e Vesës, ka bërë që këngëtarja të mos jetë e frymëzuar të bëjë muzikë, të cilën e ka bërë gjithmonë.

“Nuk më vjen frymëzimi në asnjë moment. Besoj ka shumë faktorë që ndikojnë në këtë gjendje timen. Nga fillimi i jetës së re e deri te mundimi për të kuptuar tendencat e çuditshme shqiptare që të japin presion për të nxjerrë nga 10-të këngë në vit, investime të cilat barazohen me 0”.

Më poshtë deklarata e plotë e Vesa Lumës:

Artikuj të ngjashëm