Versioni më EPIK i super projektit ‘Bonbon’ (VIDEO)

By

Saga e hitit ‘Bonbon’ po vazhton efektet e saja e dita ditës po krijohen vazhdimisht verzione të ndryshme të këtij projekti.

I fundit e ndoshta më interesanti është një i krijuar ng një djalosh me emrin e artit ‘Phatooni’ i cili e titulloi projektin ‘Llom llom’.

Produkti në fjal shumë shpejt u shndërrua në një trend në rrjetet sociale duke u dëgjuar e shikuar në masë shumë të madhe.

Për më tepër shikoni dhe gjykojeni vetë verzionin në fjalë. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm