VËMENDJE! Nxitoni për të përfituar nga zbritjet në produket e linjës Sellma Lipmatte

By

Që prej momentit të parë të lançimit në treg, linja kozmetike e grimeres më të suksesshme në trevat shqipfolëse, Sellma Kasumoviq ka marrë vëmendjen e femrave që të bindura nga kualiteti, shpejt i kanë shndërruar buzëkuqët e brendit kosovar në të preferuarit e tyre.

Tregu u shtua pak kohë më parë edhe me mundësinë e blerjes online të produkteve përmes faqes fafi-ks.com në të cilën dita e sotme ka ardhur me një ofertë marramendëse.

Plot 30% zbritje ofrohen për produktet që kanë qenë më të kërkuarat në treg për një çmim prej 8.33 respektivisht 9.45 eurosh.

Nxitoni! Oferta e kësaj të Premte vlen vetëm deri sonte në orën 00:00 dhe sasia në stoqe është e limituar!

 

KLIKO KËTU PËR LINKUN E OFERTËS PROMOCIONALE

Artikuj të ngjashëm