Vedati dhe Mensuri po rikthehen me humor për vitin e ri?

By

Javë më parë ndarja e Stupcave përmes një padie, ku nga ana e Osman Azemit kërkohej llogari për 152 mijë euro, që pretendohej se janë avulluar qe kryelajm.

Prive shtjelloi ngjarjen përmes një materiali, në të cilin avokati i Azemit paralajmëroi një tjetër padi nëse Vedati dhe Mensuri vazhdojnë punën me emrin e grupit.

Por, Prive zbulon se Vedati dhe Mensuri janë duke xhiruar skeçet e reja.

Videoja e mëposhtme ju tregon më shumë detaje. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm