Vdes në mënyrë misterioze aktorja 13 vjeçare e Broadway

By

Një aktore në rritje e New York City, e cila debutoi në Broadway së bashku me Scarlett Johansson dhe u shfaq në “Saturday Night Live” ka vdekur në mënyrë misterioze në moshën 13 vjeç, sipas një raporti.

Image result for Laurel Griggs

Laurel Griggs – e cila u paraqit në muzikalin fituese të Tonit “One Time” – vdiq me 5 nëntor, megjithëse rrethanat rreth vdekjes së saj nuk janë të qarta.

Vogëlushja debutoi në muzikalin në Broadway “Cat on a Hot Tin Roof” me Johansson në moshën 6 vjeç para se të bashkohej me kastin e “One Time”. Ajo gjithashtu bëri disa paraqitje në filma dhe shfaqje televizive, përfshirë SNL.

Image result for Laurel Griggs

Griggs jetonte me prindërit e saj në New York City, ku ajo ekuilibronte shkollën publike me koncertet e saj të aktrimit, thuhet në faqe.

Burimi: Pagesix.com

Artikuj të ngjashëm