Vdes doajeni i muzikës popullore dhe qytetare

By

Muzika shqiptare sot ka humbur një artist me vlera.

Në moshën 65 vjeçare ka vdekur Bujar Paloja, këngëtari i mirënjohur gjakovar i muzikës popullore dhe qytetare.

Ai u bë i njohur gjatë viteve të 1980’ta dhe të 1990’ta për kultivimin e muzikës së mirëfilltë shqiptare, duke i respektuar me besnikëri vlerat e dëshmuara artistike.

Artikuj të ngjashëm