VALDRIN SAHITI DHE DALINA BUZI REAGOJNË PËR AKUZAT E PORTALEVE

By

Emrat më të përmendur të javës që po lëmë pas janë padyshim Valdrin Sahiti dhe Dalina Buzi për

komentet e tyre në programin televiziv që i kushtohej “The Oscars”.

Ky event nuk zgjoi dhe aq interesim për median elektronike sa fjalët që dyshja thanë për fustanin e Rita Orës.

Menjëherë vërshuan akuza dhe ofendime në rrjetet sociale dhe portalet vendore.

Pas një jave zhurmë protagonistët e lajmit flasin për Prive.

Sahiti tha se kjo tollovi nuk ishte për Ritën por e kishin me atë personalisht, ndërsa Buzi shprehet se këta

persona nuk donin ti dëgjonin fjalët e mira për performancën e Orës por u morën me fustanin.

Se çfarë thanë më shumë Sahiti e Buzi e kuptoni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm