Unike dhe elegante: J’adore, butiku ekskluziv i yjeve (VIDEO)

By

Të gjithë jemi në kërkim të perfeksionit sidomos kur bëhet fjala për veshje…

Udhëtime gjithandej botës për të gjetur një veshje unike dhe për t’u dukur sa më bukur gjatë ditës dhe në evente të rëndësishem.

Tashmë në Kosovë keni zgjidhje…

Brenda qendres tregtare unike në Kosovë Royal Mall, e gjeni butikun më ekskluziv “J’adore”.
 

Ky butik përmban marka të njohura botërore me të cilat vishen fytyra të famshme nëpër botë, tashmë edhe ato shqiptare.

Yjet kanë zgjedhur “J’adore” për t’u furnizuar së fundmi në mënyrë që të duken elegante dhe perfekte për çdo paraqitje që bëjnë.

Storja e mëposhtme ju tregon më shumë rreth këtij butiku dhe rreth markave të cilat për herë të parë kanë arritur në Kosovë, në Royal Mall – Prishtinë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm