Tuna me rikthim gjigant, dhe nuk bëhet fjalë për vetëm një këngë!

By

Këngëtarja Tuna që u largua nga skena me të marrë epitetin nënë, po përgatit një rikthim të furishëm në skenën muzikore shqiptare.

Tuna Sejdiu sipas burimeve të Prive, do të sjellë projekte të reja të cilat do të bëjnë bujë me rikthimin e saj.

Ajo do rikthehet shpejtë dhe nuk bëhet fjalë për një photoshot, por për diçka shumë më të madhe!

 

Artikuj të ngjashëm