Tuna dhe Cozman sjellin duetin e tretë?!

By

Ditë më parë u përfol një bashkëpunim i ri i çiftit Fenix por kjo nuk është prioritet për Tunën e Cozman.

Që të dy artistët aktualisht janë të fokusuar në këngë solo madje Tuna ka regjistruar dy projekte.

Në anën tjetër Cozman këtë vit do e nis me këngën e parë solo.

Pavarësisht faktit që për momentin nuk janë në duet, kjo nuk do të thotë që verës nuk do të bëhen bashkë për një tjetër bashkëpunim.

Artikuj të ngjashëm