Trio titanësh: Vig Poppa, Capital T e Lyrical Son publikojnë këngën (VIDEO)

By

Ky ishte një vit bashkëpunimesh, por për t’i vënë kapakun, tre reperë kësaj here u bënë bashkë për të sjellë një bashkëpunim.

Ky kombinim në mes Vig Poppa, Capital T e Lyrical Son është i pari dhe ka ditë që ata kanë paralajmëruar këngën e re.

Treshja kanë ardhur në bashkëpunim, me këngën që e titulluan “Pa Cenzurë”, melodia e teksti e së cilës është punuar nga të tre reperët.

Vargjet e këngës i dedikohen shoqërisë e pijes, e kënga përmban edhe fjalë që ndoshta do duheshin censuruar me “beep”.

Artikuj të ngjashëm