Trevor Noah do të prezantojë ceremoninë “Grammy Awards 2023”

By

Komediani amerikan, Trevor Noah është zgjedhur të jetë prezantuesi i ceremonisë së ndarjes së çmimeve “ Grammy Awards 2023”.

Ky eveniment do të transmetohet drejtpërdrejtë më 5 shkurt nga Los Anxhelos, ndërsa Noah-s do t’i ribashkohen dhe disa nga skenaristët e tij të “Daily Show” që do të nxjerrin materialet për detyrat e tij të rolit të prezantuesit.

“Disa prej nesh punojnë në Grammy së bashku , disa prej nesh punojnë në shfaqje të tjera që unë jam duke bëre” , ka thënë ai.

Artikuj të ngjashëm