Trendi i ri i preferuar i Instagram-it: Një fustan jastëku!

By

Qëndrimi në shtëpi është i nevojshëm tani, dhe e gjithë kjo situatë po vë në pah kreativitetin njerëzor për të evituar mërzinë.

Tendenca më e re e modës në Instagram – një jastëk me një rrip në mes! A e imagjinonit dot një botë në të cilën ekzistonte kjo fjali?

Në rast se nuk mund ta parafytyroni atë që po lexoni tani, imazhi i mëposhtëm paraqet një fustan-jastëk, që influencuesit e modës po e llogarisin si një veshje.

Artikuj të ngjashëm