Trendet e viteve të 90-ta që janë rikthyer në përdorim kohët e fundit (FOTO)

By

Nëse keni jetuar në vitet e 90-ta, ndoshta keni rënë pre e të paktën disa prej tendencave të modës së athershme, si hijezimi i syve me ngjyrë të kaltër, xhaketa të gjera dhe këmisha të lidhura.

Nëse keni menduar se nuk do të dëgjoni më për to, e kishit gabim, sepse ato vazhdojnë të kthehen në jetë.

Hijezimi i syve me ngjyrë të kaltër

Kufizimi i syve me ngjyrë të zezë

Kapëse flokësh të dukshme

Xhaketa të gjera

Bluza të lidhura

Artikuj të ngjashëm