Trendet e verës: Shtatë detajet që janë IN këtë sezon

By

Nëse moti i keq i kësaj jave na ka mësuar diçka, është se ardhja e pranverës nuk ishte garanci për një mot të mirë.

Por pashmangshëm, këto ditë që ngjajnë me Shkurtin nga temperaturat do të mbarojnë dhe vera na pret.

Teksa vera po afron, kurreshtja është e madhe për trendet e modës sa i përket sezonit të nxehtë të 2019-tës. Cilat janë detajet më spikatëse? GlamourMag ka përmbledhur disa prej tyre të cilat ua sjellim më poshtë.

Kapelet e mëdha

1. OVERSIZED HATS
  • Pantallonat e shkurtër
2. SENSIBLE SHORTS
  • Modelet e ‘ngjyrosura’
4. TIE-DYE
  • Rrobat me material ‘water-proof’
6. SUMMER WATERPROOFS
  • Ngjyrat neon
8. NEON
  • Veshjet me krahë të fryrë
9. PUFFED SHOULDERS

Artikuj të ngjashëm