Trendet e fundit të çantave për këtë sezonë janë me të vërtetë të mrekullueshme

By

Po thuajse jemi duke hyrë në sezonën e dimrit dhe garderobës sonë i duhet një rifreskim për të mposhtur monotoninë që sjell kjo sezonë

Edhe pse garderoba jonë është e mbushur me rroba të trasha dhe me pallto gjithmonë ka vend për aksesorë që do ti shtojnë pak jetë veshjes tuaj. Ҫantat janë aksesorët më të mire të cilët e kompletojnë dukjen tuaj.

Revista Elle ka përpiluar një listë me trendet e fundit të çantave për këtë sezonë, ndiqni ato më poshtë dhe inspirohuni.

imageimageimageimageimageimage

 

Artikuj të ngjashëm