Tregohuni të kujdesshëm me financat tuaja – Disa këshilla si të kurseni

By

Ka njerëz që kanë një aftësi për të jetuar jetën e tyre duke kursyer dhe nga ata që e teprojnë në ekstravagantë saqë përfundojnë duke u thyer.

Nëse mund të lidheni më shumë me këtë të fundit, dijeni që ende mund të transformoni situatën tuaj financiare duke shpenzuar paratë tuaja me zgjuarsi dhe duke kursyer më shumë, njofton Klan Kosova.

Dhe në këtë rast vlen thënia “Nëse kujdeseni për qindarkën, eurot do të kujdesen vetë”.

Bright Side ka përpiluar një listë të gjërave në të cilat duhet të ndaloni të shpenzoni paratë tuaja. Ne nuk po ju sugjerojmë që të mos e shijoni jetën tuaj, por të provoni disa nga këto mënyra që mund t’ju ndalojnë të harxhoni kot paratë.

Të hani jashtë

Abonimi në shërbimet e transmetimit

Mos blini bileta lotarie

Mos shpenzoni shumë në pushime

Mos ju rrini gati ofertave

Regjistrimi në palestër

Të bleni gjëra pa menduar shumë

Blerja e gjërave në arkë

Të bleni teknologjinë e re vazhdimisht

Artikuj të ngjashëm