Transformimi i Vedat Ademit

By

Ndër vite ai ka ndërtuar një identitet në skenë ku zëri dhe muzika është sfera me prioritet teksa detajet tjera janë dytësore.

Por, për shëndetin e vetës duket që këngëtari Vedat Ademi kohëve të fundit i ka kushtuar më shumë kohë trupit të tij.

Orët intenzive në fitnes, ushtrimet e vazhdueshme dhe mënyra më e shëndetshme e jetesës kanë dhënë tashmë rezultatet e tyre.

Kjo është vërejtur më së miri në imazhet e fundit të këngëtarit që e shfaqin atë shumë fit, ndryshe prej kohës kur kishte disa kilogramë më shumë nga ç’duhej.

Fotot e mëposhtme flasin vetë… /Prive.al/

Vedat Ademi dje, me 5 Maj

Vedat Ademi në vitin 2011

Artikuj të ngjashëm