Top 5 fëmijët më të komentuar në estradë!

By

Në botën e shoë bizit nuk zë vend vetëm fama e këngëtarëve, aktorëve, shoëmenëve të ndryshëm, por kur këta të famshëm bëhen prindër fama e tyre zgjerohet tek fëmijët me apo pa dëshirë.

Fansat e këtyre të famshmëve dikur frymonin të interesuar vetëm për ata që i donin dhe karrierën e tyre. Por, pas disa vitesh, njerëzit kanë rënë në dashuri, me jetën e të parapëlqyerve të tyre dhe dëshirën për të shkuar më thellë.

Sot, sa herë që një i famshëm shton familjen me një fëmijë, duket sikur i gjithë interesi i pjesës tjetër të jetës bie dhe vëmendja fokusohet vetëm aty. Dashuria zbrapset menjëherë nga yjet, tek fëmijët e tyre.

Këtu është një listë me fëmijët e peronazheve të njohur, që shpesh janë më të famshëm se prindërit e tyre. Kur prindërit janë të famshëm dhe fëmijët e duan këtë gjë, rruga e tyre drejt skenës është shumë më e lehtë sesa për të tjerët që kamera nuk i ka kapur asnjëherë.

Epo nëse fëmijët nuk e duan këtë, vaj halli për ata prindër që do të gjykohen përjetsisht për atë që i’u dhuruan pasardhësve të tyre.

Se cilët janë pesë fëmijët më të komentuar në portale e kuptoni në materialin e mëposhtëm.

 

Artikuj të ngjashëm