Tolga dhe Almeda marrin këtë vendim për shtëpitë e tyre gjatë pandemisë

By

Pandemia jo vetëm që ka prekur shëndetin e shumë njerëzve nëpër botë, por ka goditur financiarisht edhe shumë familje.

Duke marrë parasysh situatën çifti i famshëm Tolgahan Sayisman dhe Almeda Abazi, kanë marrë një vendim sa i përket shtëpive që ata kanë në pronësi.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre, tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi, sipas gazetës turke Hürriyet Gazetesinin. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm