Toleranca ndërfetare: Gold AG performon për Pashkë!

By

Shquhet për devotshmërinë ndaj fesë së cilës i përket.

Reperi Arian Agushi – Gold AG mundohet vazhdimisht të jetojë në bazë të parimeve të Islamit.

Por, duke qenë se është edhe shqiptar nga përkatësia etnike, reperi e ka të dukshme edhe tolerancën etnike.

Këtë e ka bërë të ditur sonte kur ka paralajmëruar një koncert në Kanadë, tek e cila shkon për të parën herë.

Ky koncert bëhet për mbrëmjen e Pashkëve dhe është organizuar nga misioni shqiptar katolik ‘Shën Nënë Tereza’ me seli në Toronto.

Gjithë shqiptarët bashkë, pa dallime! Ku ka më mirë?! /Prive.al

1 Prill për herë të parë në Kanada / TORONTO ?

A post shared by Gold AG (@arianagushi1986) on

Artikuj të ngjashëm