‘The Mother’ e Jennifer Lopez shënon rekord të ri në Netflix

By

“The Mother” filmi i ri i Jennifer Lopez u publikua në Netflix javën e kaluar dhe tashmë ka vendosur një rekord të madh për shërbimin e transmetimit.

Të dhënat e siguruara nga faqja e internetit Top 10 e Netflix zbulojnë se filmi është shikuar për 83.71 milionë orë gjatë fundjavës së hapjes. (Uebfaqja liston statistikat për javën ndërmjet 8 majit dhe 14 majit, por The Mother doli vetëm më 12 maj.)

Ky është një numër mbresëlënës – dhe ai që ka thyer rekordin për fundjavën e parë më të madhe të Netflix për vitin 2023, duke mposhtur 65.92 milionë orët e shikimit që Luther: The Fallen Sun grumbulloi gjatë fundjavës së hapjes në shkurt.

Jennifer Lopez, nëna

“Lopez – e cila rrallë merr meritat e aktrimit që meriton – në këtë filëm është jashtëzakonisht e dukshme pasi tregon veten të shkathët, mbrojtëse dhe madje brutale (ajo godet njerëzit me një grusht të mbështjellë me tela me gjemba!) dhe skenat e saj me vajzën e ekranit Paez janë të këndshme, gjithashtu josentimentale”.

Jennifer Lopez, nëna

Artikuj të ngjashëm