Teuta nuk duket aspak mirë pasi….

By

Të jesh nënë në kohët moderne sa ka letësira për shkak të kushteve më të mira ka dhe vështërsitë e veta për arsye të jetës dinamike e angazhimeve të shumëta.

Aktorja, Teuta Krasniqi kohëve të fundit është bërë nënë për herë të dytë dhe si rrjedhojë dy vajzat e saj Tara e Kaia po marrin kohën e dashurin e duhur nga nëna e tyre, e cila jo gjithmonë po gjen kohën e duhur për t’u marrë me veten.

Ajo në Instagramin e saj ka publikuar një fotografi komike duke u shprehur se kështu duket ajo pasi vendos fëmijët në gjumë

Dashuria për fëmijët e mundë çdo lodhje në fund të ditës, Teuta po tregon një përkushtim të madh për familjen e vajzat e saja, duke mos lënë anash as karrierën e saj si aktore ku është mjaft e angazhuar si në film e teatër. ?/Prive.al

Artikuj të ngjashëm