A e keni ditur për këtë miqësi të ngushtë të dy fytyrave tona publike? (FOTO)

By

Aktorja Teuta Krasniqi mbase mund të ketë shumë njerëz të dashur që i rrijnë pranë,  megjithatë ata më të afërmit i ka të selektuar.

Të gjithë ne e kujtojmë dualizmin dhe ironitë që kishin për njëri-tjetrin në serialin shumë të pëlqyer “Kafeneja Jonë” por mbase nuk na ka shkuar mendja që Saranda dhe Orhani janë  shokë të ngushtë në jetën e tyre reale.

Është Teuta Krasniqi ajo që e ka konfirmuar sot këtë gjë, ajo ka publikuar një imazh të përbashkët me aktorin Fatmir Spahiu me mbishkrimin “ Përgjithmonë shokë të ngushtë”

Edhe Fatmir Spahi si duket është pajtuar me këtë gjë pasi që të njëjtin immazh ka bartur edhe ai në llogarinë e tij në instagram.

Data e fotos mund ta ketë hutuar shumë kë pasiqë është 2011, megjithatë Teuta është ajo që ka reaguar duke thënë që fotografia është bërë sot.

Mbase kjo fotografi është bërë gjatë xhirimeve të serialit “Kafeneja Jonë” i cili pritet të rinisë së shpejti.

7258fd8d2ece1071b4504a09f105348cc24899ad194f53ac6e15003c51a57713_full

 

1dbe3e3f535522af8b0a3212b176f522d837f9a561a770113a239a9c25429be9_full

Artikuj të ngjashëm