Të plakesh me shije (FOTO)

By

Tashmë jemi mësuar me të famshmit që shpeshherë i nënshtrohen kirurgjisë plastike për t’u dukur më të rinj. Hundë dhe buzë “të reja” nuk na impresionojnë më. Por edhe në mesin e fytyrave publike ka gra që nuk kanë frikë t’i thonë “jo” botoksit dhe thikave kirurgjike.

Ne jemi impresionuar kaq shumë me historitë e disa modeleve dhe aktoreve të famshme që janë plakur në mënyrë të këndshme.

Në këtë artikull do të shihni fotografitë e 19 bukurosheve, të shkrepura në kohë të ndryshme dhe që duken pothuajse njëjtë!

19. Isabella Rossellini

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

18. Sharon Stone

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

17. Brooke Shields

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

16. Salma Hayek

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

15. Jodie Foster

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

14. Andie MacDowell

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

13. Emma Thompson

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

12. Sigourney Weaver

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

11. Lauren Hutton

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

10. Halle Berry

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

9. Michelle Obama

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

8. Cindy Crawford

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

7. Julianne Moore

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

6. Meryl Streep

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

5. Sissy Spacek

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

4. Sophie Marceau

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

3. Isabelle Huppert

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

2. Juliette Binoche

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

1. Victoria Ruffo

19 Famous Women Over 50 Who’ve Never Had Plastic Surgery

Artikuj të ngjashëm