Të pathënat e yjeve shqiptarë (VIDEO)

By

Kush e humbi emisionin Prive të javë së kaluar, ka humbur shumë të fshehta rreth yjeve shqiptarë.

Megjithatë, ne ua kujtojmë sërish çfarë ndodhi dhe çfarë zbuluam rreth tyre.

Videoja e mëposhtme përmban lajme rreth dasmës së Gjikos dhe Elitës e cila zhvillohet nesër. Kush do t’i argëtojë mysafirët, sa të ftuar janë dhe shumë detaje të tjera I kuptoni përmes saj.

Poashtu, çfarë po punon Dafina Zeqiri e me kë po sjell bashkëpunim Skivi.

Këto dhe disa të fshehta të tjera i kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm