Të gjithë vajzat me manikyr e kuptojnë se ç’po heq tani Kida

By

Situata në vend ka bërë që shumë biznese të suspendojnë veprimtarinë deri në një afat të pacaktuar.

E këtu përfshihen edhe sallonet e bukurisë dhe shërbimet që ato ofrojnë.

Sa shumë vajza tani po vuajnë nga fakti që thonjtë e tyre kanë filluar të rriten dhe kanë nevojë për një termin tek estetikja?

Shumë besojmë, duke përshirë këtu edhe këngëtaren shumë të dashur Kidën.

Në një sesion pyetje përgjigje me ndjekësit e saj në Instagram, një ndjekëse e pyeti Kidën, “Si po ia bën me thonjtë?”, dhe ajo u përgjigj duke ndarë një fotografi.

Në fotografi shihen thonjtë e këngëtares me ngjyrë blu e që kanë filluar të rriten, ku shkruan “Hahahaha ja kështu.” /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm