Të gjithë të famshmit në shfaqjen e Versace! Si ju duken?

By

Të enjten mbrëma, Versace organizoi shfaqjen e modës së vjeshtës 2023 në krye të Qendrës së Dizajnit Paqësor në Los Angeles, duke shënuar spektaklin e parë të pistës së labelit luksoz në qytet në më shumë se dy dekada. Dhe çuditërisht, shumë yje dolën për këtë ngjarje, me Cher dhe të dashurin e tij Alexander “AE” Edwards, Miley Cyrus dhe Anne Hathaway që goditën tapetin e kuq. Shikoni të gjitha veshjet e të famshmëve këtu.

Miley Cyrus

Miley Cyrus merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Alexander Edwards dhe Cher marrin pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

FilmMagjike

e 31
anne Hathaway
Anne Hathaway merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Dua Lipa
Dua Lipa merr pjesë në shfaqjen e Versace në vjeshtë 2023 në Los Angeles.
Ariana DeBose
Ariana DeBose merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Pamela Anderson

Pamela Anderson merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Lil Nas X
Lil Nas X merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Lily James

Lily James merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Nicky, Paris dhe Kathy Hilton
Nicky, Paris dhe Kathy Hilton marrin pjesë në shfaqjen e Versace në vjeshtë 2023 në Los Angeles.
Gabrielle Union dhe Dwyane Wade
Gabrielle Union dhe Dwyane Wade marrin pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Rumer Willis dhe Demi Moore marrin pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Rumer Willis dhe Demi Moore marrin pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Danielle Deadwyler
Danielle Deadwyler merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Michaela Jae Rodriguez
Michaela Jaé Rodriguez merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Channing Tatum
Channing Tatum merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Allison Williams

Allison Williams merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Natalia Bryant merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Natalia Bryant merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Sabrina Elba merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Sabrina Elba merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Delilah Belle Hamlin merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Delilah Belle Hamlin merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Simone Ashley merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Simone Ashley merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Christine Quinn merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Christine Quinn merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Naomi Ackie merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Naomi Ackie merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Versace FW23 Show – Arritjet
Christine Chiu merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Ke Huy Quan merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Ke Huy Quan merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Lucien Laviscount merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Lucien Laviscount merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Matt Bomer merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Matt Bomer merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Diplo merr pjesë në shfaqjen Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Diplo merr pjesë në shfaqjen Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Tan France merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Tan France merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Antoni Porowski merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Antoni Porowski merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Evan Mock merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Evan Mock merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Gottmik merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.
Gottmik merr pjesë në shfaqjen e Versace të vjeshtës 2023 në Los Angeles.

Artikuj të ngjashëm