Të gjithë e gjejmë veten në dilemën që pati dje Vesa Luma!

By

A nuk pajtoheni se ata njerëz që han çfarë të duan e nuk shtojnë peshë, janë më të bekuarit?

Të gjithë i kemi zili! Ajo dilema nëse duhet të kujdesesh maksimalisht për fizikun e peshën dhe të konsumuarit e ushqimeve që ta kënaqin shpirtin, është ndër dilemat më të mëdha të njerëzve sot, meqë pamja e jashtme për shoqërinë, asnjëherë më shumë se tani s’ka pasur rëndësi.

Dhe këtë na e kujtoi më së miri këngëtarja Vesa Luma!

Në Instagramin e saj, ajo ka publikuar një fotografi, ku paraqet dy çokollata, një me shumë sheqer e qumësht që ka shije fantastike dhe një çokolatë të zezë, e cila pavarësisht se është shumë më e shëndetshme dhe me shumë më pak kalori, ka një shije më të ithët dhe jo gjithmonë na pëlqen shumë.

Madje ajo ka bërë edhe një sondazh për të parë se cilën do zgjidhnin fansat e saj…

Artikuj të ngjashëm